Gitaarles Bennekom

Gitaarles Bennekom 

Gitaarles om en nabij Bennekom? En ben jij in het bezit van een gitaar of basgitaar en wil je erop leren spelen? Dan is gitaarles bij Musiclab een goede keuze! Ik geef al jaren gitaarles vanuit mijn studio/praktijk in Ede. Alle stijlen kunnen worden aangeleerd, mits er serieus wordt geoefend. Zoals hiervoor beschreven, kan ook de basgitaar worden aangeleerd. Over de studio/praktijk het volgende. Musiclab is gevestigd aan de Alexander Verhuellstraat 10 te Ede. Vanuit Bennekom is dit zeer goed bereikbaar. Met de auto ben je er met ongeveer 7 minuten en met de fiets in ongeveer 12 minuten. Ik, Marno Wieken, geef les van maandag tot en met vrijdag.

Lesruimte

De lesruimte op de Alexander Verhuellstraat 10 te Ede bevindt zich in Ede-Zuid. Dit is vlak bij het station Ede-Wageningen en de Reehorst, aan de Bennekomse kant van Ede. De lesruimte zelf is groot genoeg om meerdere leerlingen tegelijk les te geven. Voor meer informatie over de lesruimte zie de pagina Gitaarles Ede. En voor meer informatie muziektheorie, wat ook wordt gegeven, zie de pagina Muziektheorie.

Uitvoeringen

Jaarlijks worden er twee tot drie uitvoeringen (voorspeeluren) georganiseerd. Deze uitvoeringen worden gehouden in de Vlam aan de Beukenlaan in Rhenen of bij het Bestegoed aan de Tabaksweg in Elst. Dit geeft de leerlingen de mogelijkheid hun ingestudeerde stukken te laten horen. Dit is niet alleen goed voor de motivatie van de leerlingen zelf, maar geeft ook de gelegenheid om naar anderen te luisteren.

Flexibiliteit

In Ede wordt er op alle doordeweekse dagen lesgegeven. Oftewel: van maandag tot en vrijdag. Dit betekent dat de lessen mogelijk kunnen worden verplaatst. Natuurlijk wel alleen met een goede reden. Ook zouden lessen eventueel via Skype kunnen worden gegeven. Alhoewel dit niet mijn voorkeur heeft, behoort het wel tot de mogelijkheden en is er dus altijd een oplossing.

Componist