Over mij

Over mij

Over mij – Marno Wieken – Muzikant / docent / componist

Muzikant 

Over mij. Vanaf mijn tiende speel ik gitaar. Hiervoor speelde ik zo nu en dan piano en blokfluit. In mijn jeugd heb ik in vele bandjes gespeeld, waarin ik zowel solo als begeleidend (elektrisch) gitaar speelde. De klassieke en western gitaar met het bijbehorende repertoire beheers ik daarnaast ook. Ik ben afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium in 1987. Mijn studie heb ik aangevuld met masterclasses bij Abel Carlevaro. Sinds 1992 werk ik als zelfstandig gitaardocent bij Musiclab. Dit is mijn eigen lespraktijk gevestigd in Ede aan de Alexander Verhuellstraat 10. 

Docent

Ik geef gitaarles in Ede vanuit mijn eigen praktijk. Dit doe ik van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast geef ik les in Elst,  Renswoude en Rhenen  In Elst geef ik les op donderdag in het Multifunctioneelcentrum Het Bestegoed. In Renswoude geef ik les op dinsdag en vrijdag in de bibliotheek Z-O-U-T. In Rhenen geef ik les op woensdag bij de Vlam. Ik heb al meerdere leerlingen opgeleid voor het conservatorium. Die zijn inmiddels afgestudeerd en ‘collega’. Voor meer informatie over de lessen op de verschillende locaties zie onderaan de pagina.

Componist

Het bedenken en creëren van muziek is mijn passie. Ik heb een eigen repertoire met stukken in verschillende stijlen. Ik doe dit met name in de hobbysfeer, maar voor eventuele muzikale inspiraties kun je ook bij mij terecht.