Gitaarles Ede

Gitaarles Ede 

Ben je op zoek naar gitaarles in Ede? Vanuit mijn lespraktijk in Ede geef ik al jarenlang gitaarles aan iedereen die geïnteresseerd is om het te gaan leren spelen. De lespraktijk is gevestigd aan de Alexander Verhuellstraat 10. De praktijk ligt in Ede-Zuid, wat dichtbij het station Ede-Wageningen is (het is op loopafstand). Zodoende is het ook gemakkelijk bereikbaar voor leerlingen uit de richtingen Veenendaal en Lunteren. De lessen vinden plaats op maandag tot en met vrijdag.

Lesruimte

De lesruimte is ruim opgezet en biedt de mogelijkheid om maximaal drie leerlingen tegelijk les te geven. De aanwezige apparatuur geeft de mogelijkheid om naar muziekvoorbeelden te luisteren en mee te spelen met ‘Guitar Backing Tracks’. Daarnaast kunnen er gehoortrainingen worden gegeven voor leerlingen die zich willen voorbereiden op hun toelatingsexamen voor het conservatorium. Dit gebeurt tevens met de piano, net zoals bij de studie.

Uitvoeringen

Jaarlijks worden er twee uitvoeringen georganiseerd. Eén daarvan vindt plaats in Elst. De andere twee vinden plaats in Rhenen. Het meedoen aan uitvoeringen is niet verplicht, maar behoort tot de mogelijkheden. Het laten horen van jouw kunsten aan andere leerlingen wordt vaak ervaren als een welkome aanvulling op de lessen. Daarnaast is het horen spelen van andere leerlingen ook een leerzame ervaring.

Gitaarles Ede