Gitaarles Ede

Gitaarles Ede 

Ben je op zoek naar gitaarles in Ede? Vanuit mijn lespraktijk in Ede geef ik al jarenlang gitaarles aan iedereen die geïnteresseerd is om het te gaan leren spelen. Zowel klassiek, western en elektrisch gitaar kunnen worden beoefend. Daarnaast kan ook de basgitaar worden aangeleerd. De lespraktijk is gevestigd aan de Alexander Verhuellstraat 10. De praktijk ligt in Ede-Zuid, wat dichtbij het station Ede-Wageningen is (het is op loopafstand). Zodoende is het ook gemakkelijk bereikbaar voor leerlingen uit de richtingen Veenendaal en Lunteren. De lessen vinden plaats op maandag tot en met vrijdag.

Lesruimte

De lesruimte is ruim opgezet en biedt de mogelijkheid om maximaal drie leerlingen tegelijk les te geven. De aanwezige apparatuur geeft de mogelijkheid om naar muziekvoorbeelden te luisteren en mee te spelen met ‘Guitar Backing Tracks‘, backing tracks van YouTube of de ‘gewone’ tracks van YouTube.  Daarnaast kunnen er gehoortrainingen worden gegeven voor leerlingen die zich willen voorbereiden op hun toelatingsexamen voor het conservatorium. De ritmische en melodische dictee’s worden gedaan aan de piano, zoals dit ook bij een vervolgstudie gebeurt. Zie voor meer informatie de pagina ‘Muziektheorie‘.

Uitvoeringen

Ieder jaar worden er uitvoeringen georganiseerd. Eén daarvan vindt plaats in Elst. De andere twee vinden plaats in Rhenen. Het meedoen aan uitvoeringen is niet verplicht, maar behoort tot de mogelijkheden. Voor degenen die een vakstudie willen gaan volgen, is voor publiek spelen wel verplicht. Het laten horen van jouw kunsten aan andere leerlingen wordt immers vaak ervaren als een welkom aanvulling op de lessen. Daarnaast is het horen spelen van andere leerlingen ook een leerzame ervaring. De uitvoeringen zijn in principe altijd op de zaterdag aan het einde van de ochtend of vroeg in de middag, zodat de meesten eraan mee kunnen doen.

Flexibiliteit

Normaal gesproken heeft de leerling wekelijks op dezelfde tijd les. Dit zal voor de meesten ook wel kunnen en het fijnst/makkelijkst te zijn. Mocht je een keer niet kunnen met een geldige reden (denk aan: schoolexamen, bruiloft, begrafenis, et cetera), dan wordt de les naar een andere tijd in de week geplaatst. Ook voor mensen met onregelmatige werktijden wordt deze regeling gehanteerd. Zo kan ik iedereen het volledige aantal lessen garanderen. Dit kan allemaal omdat ik van maandag tot en met vrijdag aanwezig ben en gitaarles geef in Ede. Door deze mogelijkheden blijft de continuïteit van de lessen gehandhaafd en blijft de motivatie hoog.

Gitaarles Ede